top of page
rsz_zw_4_edited_edited.jpg

Ontdek de meest effectieve manier om nu meteen te werken aan een rustig, gereguleerd zenuwstelsel.

De meeste mensen pakken hun stressklachten op een onlogische manier aan. Daardoor duurt het herstel veel langer. En ja, ik was daar zelf ook bij.
Na mijn eigen burn-out heb ik als arbeidspsycholoog en relaxatietherapeut tientallen mensen met stress- en burn-outklachten begeleid. Ik kan je intussen met zekerheid zeggen: onder stress is ons lichaam bezig met overleven. In die fight-flight modus is je brein simpelweg niet in staat om te reflecteren, te leren en emoties te verwerken.
Gesprekstherapie en mindfulness zijn ongelooflijk waardevol bij overspanning en burn-out, maar alleen als je brein en lichaam de waarde kunnen capteren.
Daarom ontwikkelde ik een pakket om eerst je lichaam uit die overlevingsstand te krijgen. Pas als je daar voorbij bent, kan je groeien in therapie. Ik bundelde al mijn tools uit de (neuro)psychologie, relaxatietherapie, ademhalingstherapie en meer om jou op een snelle en vooral effectieve manier te helpen je stressklachten aan te pakken.
Met deze tools haal je zoveel meer uit jouw therapie.
Kleur (8) (1).jpg

Waarom audiocoaching?

 • Je zenuwstelsel reageert alsof ik naast je zit,
  door de rust in mijn stem.
   

 • Overal & altijd te beluisteren.
   

 • Het werkt vanzelf. Zonder nadenken, comfortabel thuis
  en met je ogen gesloten laat je het op je afkomen.

Benieuwd naar hoe zo'n audiocoaching klinkt?

Test het hier:

Bewust ademhalenOveral Ontspannen
00:00 / 01:00

 Je geeft zo veel ruimte om gewoon te ‘zijn’.  

Dat geeft een geruststellend gevoel.

 

 Het brengt me bijna live bij jou.

Ineke Horlait

De inhoud

Het stressproces

Wat gebeurt er in je lichaam bij stress en wat kan je daar aan doen? Een ingewikkeld proces simpel uitgelegd, zodat jij je lichaam beter begrijpt.

Ontspannen in moeilijke situaties

Speciaal voor van die momenten waarop je het even niet alleen wilt doen. Om tot rust te komen voor, tijdens of na een moeilijk moment en veerkrachtig met de situatie om te gaan.

Rust in je routine

Hoe pas je dit alles nu toe in je dagelijks leven? Ik help je op weg zodat rust vanaf nu deel uitmaakt van je dag, hoe druk die ook is.

Extraatjes

Omdat ik je graag in de watten leg: in deze module vind je regelmatig nieuwe oefeningen. Hier kan je ook oefeningen van andere experten ontdekken, zodat de cursus zo volledig mogelijk is. De thema's zijn uiteenlopend: hoogsensitiviteit, burn-out, sport tegen burn-out, omgaan met chronische pijn,,...

Supersnelle trucjes

Voor als het snel mag gaan. Mijn gouden tips voor tussendoor, want daar ligt de grote verandering. En ja, een half minuutje kan al volstaan.

Je lichaam leren kennen

Het basispakket voor innerlijke rust: je lichaam kennen en ernaar luisteren. Eens je dit kan merk je de impact op je slaap, humeur, concentratie, zelfvertrouwen,... ik kan nog wel even doorgaan. 

Diepe rust

Voor momenten waarop je net waar meer tijd hebt. Om je lichaam weer te leren hoe het voelt om helemaal ontspannen te zijn. Om los te laten. Om weg te zakken in een heerlijk diepe rust. Haaa, ik voel het al als ik dit schrijf. Ik neem je graag mee in dat gevoel.

Geert_edited.jpg

Stemacteur Geert Verdonck  over de audiokwaliteit van de cursus:

"De opnames klinken bijzonder goed en zuiver, kristalhelder geluid, en ook je lieve en rustige stem komen volledig tot zijn recht in de opname. Eerlijk gezegd kan ik je geen opbouwende kritiek geven, of ik zou echt al moeten gaan zoeken. "

Deze audiocoaching brengt je:​

 • Simpele tools om dagelijks met stress om te gaan, ook bij weinig tijd

 • Genoeg keuze zodat je de tools vindt die echt in je leven passen

 • 24/7 mij als psycholoog & relaxatietherapeut op zak

bottom of page