top of page
psycholoog coach therapeut ontspanning massage relaxatie burnout burn out ondernemer ondernemen zelfstandig zelfstandige hulp bij stress spanning rugpijn vermoeidheid businesscoach hoogsensitief hoogsensitiviteit add adhd vrouw man affligem dilbeek bodegem ternat wambeek asse liedekerke hekelgem aalst erembodegem lombeek energie rust moe hsp neurodivergent neurodivers myrthe rombauts ademhaling bore out people pleasen pleasing pleaser grenzen stellen assertiviteit assertief traject de kluizerij vitaliteitscentrum jan raes
Wat als je jouw missie als ondernemer in de wereld kan zetten vanuit ontspanning?
Myrthe kan snel schakelen en voelt mensen aan. Haar verbindende communicatiestijl is heel aannemelijk.

Ineke H.

Let's call the elephant in the room.

Je wil niet dat je onderneming

een ticket richting burn-out wordt.

Je bent begonnen met ondernemen om meer jezelf te kunnen zijn en zélf te kiezen hoe je wilt groeien. Want persoonlijke groei, vrijheid en authenticiteit zijn enorm belangrijk voor je. Alleen merk je dat er een dynamiek in je leven speelt die veel energie vraagt. Je wilt goed werk leveren, mensen helpen en inspiratie opzoeken. Bovendien voel je dankzij jouw sensitiviteit haarfijn aan wat anderen nodig hebben. Die combinatie is zo sterk, maar heeft ook valkuilen. Te vaak kom je in een loop van hard werken, (iets) moe zijn en tegen jezelf aanlopen. Dat doet pijn, want je wilt dat je (werk)leven jou versterkt, niet remt, op weg naar jezelf.

psycholoog coach therapeut ontspanning massage relaxatie burnout burn out ondernemer ondernemen zelfstandig zelfstandige hulp bij stress spanning rugpijn vermoeidheid businesscoach hoogsensitief hoogsensitiviteit add adhd vrouw man affligem dilbeek bodegem ternat wambeek asse liedekerke hekelgem aalst erembodegem lombeek energie rust moe hsp neurodivergent neurodivers myrthe rombauts ademhaling bore out people pleasen pleasing pleaser grenzen stellen assertiviteit assertief traject de kluizerij vitaliteitscentrum jan raes lezing ondernemerspsycholoog

Leven & werken op een manier die jou versterkt, 

daar help ik je bij.

Snel schakelen? Plan hier een korte kennismaking (gratis).
Of stel jouw korte vraag via een WhatsApp bericht op +32469202225.
psycholoog coach therapeut ontspanning massage relaxatie burnout burn out ondernemer ondernemen zelfstandig zelfstandige hulp bij stress spanning rugpijn vermoeidheid businesscoach hoogsensitief hoogsensitiviteit add adhd vrouw man affligem dilbeek bodegem ternat wambeek asse liedekerke hekelgem aalst erembodegem lombeek energie rust moe hsp neurodivergent neurodivers myrthe rombauts ademhaling bore out people pleasen pleasing pleaser grenzen stellen assertiviteit assertief traject de kluizerij vitaliteitscentrum jan raes lezing ondernemerspsycholoog
Van onrust naar rust.
Van drukte naar ruimte.
Van blokkade naar flow.
Mijn eerste focus gaat al-tijd naar je zenuwstelsel. Pas als daar rust is, kunnen we verder. Dan is het tijd om te doorbreken waar jij nu al veel te lang tegenaan loopt, nu met mij aan je zijde. Ik ben de gids om je sneller op jouw unieke pad te brengen en de therapeut om drempels die je daarvan weerhouden nu écht aan te pakken.

Alles wat we doen is afgestemd op jouw noden, tempo en achtergrond. Geen standaardplan, wel een effectieve methode gebaseerd op de kracht van je brein en lichaam. Met mijn gevoeligheid en doortastendheid help ik je op de snelste en meest duurzame manier naar je doel.
Myrthe is voor mij een spiegel die ik regelmatig eens kan voorhouden. Haar gouden tips deel ik privé of professioneel met anderen.

Jolien P.

Kort kennismaken (15' online)

 • Waarin verschil jij van een "gewone" psycholoog?
  3 verschillen: 1) Ik werk met trajecten, omdat mijn klanten daarmee de beste resultaten behalen. De duur van een traject ligt tussen 1 maand en 6 maanden, dat bepalen we samen. 2) Ik zie maximaal 2 klanten per dag, omdat ik er met mijn volle aandacht en voorbereiding wil staan. 3) Omdat ik selectief ben in met wie ik samenwerk, is er geen wachtlijst en kan je vrij snel bij me starten. In een kennismakingsgesprek onderzoeken we of er een match is.
 • Heb ik jou nodig of een business coach?
  Een business coach focust op je zakelijke doelen. Ik focus op de reden waarom je die doelen nog niet behaalde. Je kan dus perfect bij mij instappen met een zakelijk doel, maar vervolgens gaan wij onderzoeken wat daar onder zit. Een heel concreet voorbeeld (gehoord van een klant): je hebt al 1 of meer trajecten gevolgd om een nieuw aanbod te leren lanceren. Hoewel je de kennis hebt, raak je niet tot actie. Op dat moment kan je bij mij aankloppen.
 • Wat is de investering om 1:1 met je te werken?
  De investering is jouw engagement in tijd, energie en geld. De prijs varieert tussen de € 250 en € 3000 afhankelijk van het traject. Dit bedrag is btw vrijgesteld omdat ik psychologe ben. Je kan dit in 1 keer of in maandtermijnen betalen.
 • Hoe help je mij mijn doelen te bereiken?
  Goeie vraag, ik hou van doelgericht werken. Daar starten we dus ook mee: verkennen waar je tegen aanloopt en waar je naartoe wilt. Dit plan is de rode draad doorheen ons traject. "Op maat werken" is een understatement in mijn aanpak: ik neem niet alleen je persoonlijkheid, maar ook je energieniveau en je nood op het moment van onze sessie mee in het bepalen van de methode. Niets voorgekauwd, mijn sterkte is om kort op de bal te spelen in goed in te voelen. Dat is de meest efficiënte manier om jou van A naar B te begeleiden. En ohja, die B kan onderweg nog grootser worden dan je bij de start durfde te dromen.
 • Welke resultaten halen je klanten?
  Een ontspannen (werk)leven, maar dat kunnen mijn klanten zelf beter verwoorden: - L.: "Alles samen met jou eens objectief vanop afstand bekijken helpt om je in alle drukte terug naar de essentie te brengen... ondernemen met een gevoel van welbehagen. Na het toepassen van alle doeltreffende en efficiënte manieren van werken die we samen besproken kan ik beamen dat de opluchting in je hoofd en lichaam gigantisch is!" - Erik T.: "Myrthe houdt voor mij de ruimte om zelf aan de slag te gaan en mijn eigen inzichten en acties op te bouwen. Ze helpt me om volledig te ontspannen en met hernieuwde energie naar huis te gaan." - Kelly V.: "Ik ben op een enorm snelle tijd van een heel gestresseerde situatie naar een heel ontspannen situatie gegaan. Veel sneller dan gedacht." "Ik heb het gevoel: ik sta er hier niet alleen voor." - Amelie F.: "Zeer tevreden, er is heel wat veranderd in mijn leven. Er was een zeer warme en open sfeer tijdens de sessie, er wordt echt gekeken naar wat jij nodig hebt." - Ineke H.: "Myrthe onderscheidt zich van alle anderen voor mij door haar aanpak (...) een weg uitstippelen met een doel, maar met de nodige zijwegen (die ongelooflijk belangrijk bleken te zijn) en zonder het resultaat op voorhand te kennen. Elke sessie was anders... Maar 1 iets was er altijd.. een veilige plek, een warme stem, tijd.. Ik zal Myrthe voor altijd koesteren. Omdat ik mezelf vond..."
 • Concreet: wat doen we precies in een 1:1 sessie?
  Bij live sessies staat ontspanning en therapeutisch werk op de voorgrond. Bij online sessies gedragsverandering. In een traject wisselen we af tussen live en online sessies. Ik heb over de jaren een rugzak opgebouwd en werk o.a. met: - gesprekstherapie: zoals Acceptance- and Commitment Therapy (ACT), schematherapie, positieve psychologie,... - lichaamsgerichte therapie: zoals massage (kan op kledij), yogatechnieken, ontspanningsoefeningen, ademhalingstherapie, visualisatie,...
 • Op welke locaties gaan de live sessies door?
  Blij dat je het vraagt! Het is namelijk een pa-rel-tje. De maandelijkse livesessies gaan door op het prachtige, groene domein van De Kluizerij in Affligem, in hun vitaliteitscentrum. Daar ontvang ik je in een mooie ruimte met zicht op de velden. Ohja: er vlak naast is een wijngaard en een bos dus je kan heerlijk wandelen of fietsen aansluitend aan onze sessie.
 • Hoeveel sessies zitten er in een traject?
  In de meeste trajecten zien we elkaar maandelijks 1 keer live en minstens 1 keer online. Tussendoor houden we contact via WhatsApp en heb je toegang tot een persoonlijke leeromgeving met oefeningen en audiomateriaal aangepast aan jouw doel.
 • Hoe snel ga ik resultaat zien van onze samenwerking?
  Ieders proces is heel persoonlijk, dus daar kan ik geen beloftes over doen. Ik laat je wel graag de feedback horen die mijn klant Kelly Van der Stappen (The Pet Coach) met me deelde na 1 maand samenwerken:
 • Ik ben ondernemer in bijberoep, kan ik klant bij je worden?
  Natuuuurlijk, heel welkom!
 • Ik ben geen ondernemer, maar wil su-per-graag met je werken. Kan dat?
  Je vraag alleen al getuigt van ondernemerschap. Boek maar dat kennismakingsgesprek!
 • Is er een terugbetaling van het ziekenfonds?
  Ja, die terugbetaling kan tot € 160 per jaar zijn. Bezorg me gerust jouw formulier. Opgelet: CM betaalt op dit moment niet terug omdat ik Arbeids- en Organisatiepsycholoog ben (geen klinisch psycholoog).
 • Kan ik in delen betalen?
  Yes, no problem!
 • Kan ik de investering ingeven als bedrijfskost?
  Jazeker, ik bezorg je standaard een factuur.
 • Hoe kan ik je eerst wat beter leren kennen?
  Ik heb met iedereen eerst minstens 1 vrijblijvend en gratis online gesprek. Zo kunnen we allebei aftoetsen of we een match zijn. Zo'n gesprek boek je hier. Verder kan je me via deze wegen beter leren kennen: - Instagram: @myrtherombauts - LinkedIn: Myrthe Rombauts - Podcasts: De Koesterfabriek en Burn-out Blootgelegd
bottom of page